Arzator L (5820LB)

589.00  fără TVA

Detalii Tehnice:

Dimensiuni: 80 x 597 x 220 mm (HxLxD)

● Conținutul arzătorului: ± 2 litri

● Timp de ardere: ± 3,5 ore

● Consum pe oră: ± 0,5 litri

● Putere: aprox. 3KW

● Greutate: 12,3 kg

● Conform standardelor: DIN 4734-1 și EN 16647: 2015

Întreținere: nu folosiți agenți de curățare sau abrazivi, pot deteriora suprafața ● Pentru a curăța arzătorul, utilizați o cârpă moale umedă și uscați tot cu o cârpă moale. Curățați numai partea de oțel.

Arzătorul L (5820LB) este cea mai populară dimensiune a gamei de arzătoare Xaralyn. Acest arzător este realizat din oțel inoxidabil cu o acoperire cu pulbere neagră și este livrat în mod standard, inclusiv toate piesele necesare, precum ecrane de sticlă, bricheta și pâlnie. Versiunea LS este proiectata pentru a se integra, placa superioară a arzătorului este mai mare decât restul arzătorului ca o jantă.

Combustibilul lichid este complet absorbit de miezul ceramic patentat. Gazul care este eliberat treptat la deschiderea arzătorului, determină o combustie economică stabilă, care este folosită cu până la 50% mai mult în comparație cu alte arzătoare; cel mai sigur foc deschis. Poate fi integrat în proiecte individuale, rezidențiale și comerciale. Designul, calitatea și siguranța fac din acesta cel mai popular arzător de bioetanol printre proiectanți și dezvoltatori.

Accesorii:

Set 6 lemnisoare = 115 euro+TVA

Bricheta electrica USB = 23 euro+TVA

Efect sunet = 92 euro+TVA

SCHITA TEHNICA