Focar pe Gaz Lugo 70/2 DRU

3,526.00  fără TVA

Detalii tehnice:

Putere  3.5 – 6.3 kW
Randament 80%
Consum gaz  447-962 L/h
Randament 80%
Greutate  85kg
Diametru evacuare  150/100 mm
Conexiune  230 V
Material  otel
Culoare  negru

Producator si detalii Focar pe gaz Lugo 70/2 DRU

Schita tehnica

Focarul LUGO 70/2 este un model de focar pe colt, cu doua geamuri de 70 cm, astfel incat focul din interior poate fi privit din mai multe unghiuri. Nu exista orificii vizibile pentru ventilatie iar fereastra se imbina cu soclul pentru un aspect neted.

DOTARI STANDARD

1.ECO WAVE

Semineele pe gaz DRU Eco Wave oferă un model de flacără atractiv, chiar și la o setare mai mică a căldurii. Sistemul Eco Wave asigură flacără naturală in mișcare, chiar și atunci când reduceți puterea. Pe lângă faptul că sunt frumoase și ușor de operat, Eco Wave este de asemenea foarte economic. Puteți seta modelul flăcării la setarea de căldură dorită utilizând telecomanda inteligentă, care funcționează și ca termostat. Caracteristicile unice ale Eco Wave (exclusiv DRU) sunt:

  • Putere termică controlabilă, reglabilă continuu
  • Model de flacără reglabil
  • Flăcări înalte cu consum redus de gaz
  • Aplicație pentru funcționare prin smartphone sau tabletă

2. Flacara VARIO

Arzătorul Vario, dezvoltat de DRU, conferă focului mai multe dimensiuni cu un design unic în zig-zag. Mai mult decât atât, cu tehnologia DRU Eco Wave, vă păstrați un model de flacără frumos pe întreaga lățimea de foc, chiar și la o setare mai mică de căldură.

OPTIUNI

1. CERAGLASS-131 euro +TVA

Panoul din spate reflecta flacarile dand impresia unui foc mult mai profund.

RAMA STANDARD SAU FARA RAMA

Toate focarele pe gaz DRU sunt furnizate cu un cadru metalic standard. La anumite modele insa este posibil să se îndepărteze partea inferioară a ramei si sa fie posibila incastrarea focarului într-o piatră naturală de exemplu.

2. POSIBILITATE DE AMPLASARE ORIUNDE POWERVENT-900 euro +TVA

Puteți instala un foc de gaz exact în cazul în care va doriti: fie langa un cos de fum mai vechi, fie langa un perete exterior, fie oriunde in camera datorita tehnologiei POWERVENT.