Focar pe Gaz Maestro 100 DRU

5,323.00  fără TVA

Detalii tehnice:

Putere  1.9-9.3 kW
Randament 92.00%
Consum gaz  209-1223 L/h
Necesar  230V
Diametru evacuare  200/130 mm
Greutate  100 kg
Control  telecomanda RCH DRU
Material  otel

Producator si detalii Focar pe gaz Maestro 100 DRU

Schita tehnica

DOTARI STANDARD

1. ECO WAVE

Focarul pe gaz DRU Eco Wave ofera un model de flacara atractiv, chiar și la o setare mai mica a caldurii. Sistemul Eco Wave asigura flacara naturala in mișcare, chiar și atunci când reduceți puterea. Pe lânga faptul ca sunt frumoase și ușor de operat, Eco Wave este de asemenea foarte economic. Puteți seta modelul flacarii la setarea de caldura dorita utilizând telecomanda inteligenta, care funcționeaza și ca termostat. Caracteristicile unice ale Eco Wave (exclusiv DRU) sunt:

  • Putere termica controlabila, reglabila continuu
  • Model de flacara reglabil
  • Flacari înalte cu consum redus de gaz
  • Aplicație pentru funcționare prin smartphone sau tableta

2. Flacara DINAMICA

Acest arzator unic a fost dezvoltat în special de DRU și combina ușurința gazului cu experiența unica a unui foc de lemn. Sistemul este format din doua elemente: primul arzator în baza creeaza un foc larg și adânc; al doilea arzator, care poate fi oprit, ofera volum și înalțime. Acest arzator este amplasat între buștenii de lemn ceramic, formand flacari în jurul lor.

OPTIUNI

1.STICLA CU VEDERE CLARA NEFLECTORIZANTA- 600 euro+TVA

Adevarata placere a unui foc este atunci când poți vedea flacarile clar. Când am dezvoltat sticla Clear View, ne-am inspirat de la seminee deschise de mult timp în urma. Sticla DRU Clear View este dezvoltata în ața fel încât sa arate ca ți cum nu ar exista sticla deloc. Va bucurați de confortul unui foc de gaz cu mirajul unui foc de lemn real.

2. CERAGLASS-656 euro +TVA

Panoul din spate reflecta flacarile dand impresia unui foc mult mai profund.

3. Panou interior CLASSIC STONES-475 euro +TVA

RAMA STANDARD SAU FARA RAMA

Toate focarele pe gaz DRU sunt furnizate cu un cadru metalic standard. La anumite modele insa este posibil sa se îndeparteze partea inferioara a ramei si sa fie posibila incastrarea focarului într-o piatra naturala de exemplu.

4. POSIBILITATE DE AMPLASARE ORIUNDE POWERVENT-900 euro +TVA

Puteți instala un foc de gaz exact în cazul în care va doriti: fie langa un cos de fum mai vechi, fie langa un perete exterior, fie oriunde in camera datorita tehnologiei POWERVENT.