Focar pe Gaz Metro 100XTU DRU

4,385.00  fără TVA

Detalii tehnice:

Putere  4.7-9.6 kW
Randament 84%
Consum gaz  560-1287 L/h
Necesar  230V
Diametru evacuare  200/130 mm
Greutate  145 kg
Control  telecomanda RCH DRU
Material  otel
Culoare  negru

Producator si detalii Focar pe gaz Metro 100 XTU DRU

Schita tehnica

Focarul pe gaz METRO 100 XTU este un focar de lux pe colt cu trei fete. Acesta aduce un plus de versatilitate prin forma de litera U si poate fi folosit ca parte a unui perete despartitor transformand spatiul conventional de locuit intr-un mediu cald si spectaculos.

DOTARI STANDARD

1. ECO WAVE

Un focar pe gaz DRU Eco Wave ofera un model de flacara atractiv, chiar și la o setare mai mica a caldurii. Sistemul Eco Wave asigura flacara naturala in mișcare, chiar și atunci când reduceți puterea. Pe lânga faptul ca sunt frumoase și ușor de operat, Eco Wave este de asemenea foarte economic. Puteți seta modelul flacarii la setarea de caldura dorita utilizând telecomanda inteligenta, care funcționeaza și ca termostat. Caracteristicile unice ale Eco Wave (exclusiv DRU) sunt:

  • Putere termica controlabila, reglabila continuu
  • Model de flacara reglabil
  • Flacari înalte cu consum redus de gaz
  • Aplicație pentru funcționare prin smartphone sau tableta

2. Flacara VARIO

Arzătorul Vario, dezvoltat de DRU, conferă focului mai multe dimensiuni cu un design unic în zig-zag. Mai mult decât atât, cu tehnologia DRU Eco Wave, vă păstrați un model de flacără frumos pe întreaga lățimea de foc, chiar și la o setare mai mică de căldură.

OPTIUNI

1. STICLA CU VEDERE CLARA NEFLECTORIZANTA- 900 euro+TVA

Adevarata placere a unui foc este atunci când poți vedea flacarile clar. Când am dezvoltat sticla Clear View, ne-am inspirat de la seminee deschise de mult timp în urma. Sticla DRU Clear View este dezvoltata în ața fel încât sa arate ca ți cum nu ar exista sticla deloc. Va bucurați de confortul unui foc de gaz cu mirajul unui foc de lemn real.

2. CERAGLASS-131 euro plus TVA

Panoul din spate reflecta flacarile dand impresia unui foc mult mai profund.

3. POSIBILITATE DE AMPLASARE ORIUNDE POWERVENT-900 euro +TVA

Puteți instala un foc de gaz exact în cazul în care va doriti: fie langa un cos de fum mai vechi, fie langa un perete exterior, fie oriunde in camera datorita tehnologiei POWERVENT.