Focar pe Gaz Metro 100XTU DRU

4,385.00  fără TVA

Detalii tehnice:

Putere  4.7-9.6 kW
Randament 84%
Consum gaz  560-1287 L/h
Necesar  230V
Diametru evacuare  200/130 mm
Greutate  145 kg
Control  telecomanda RCH DRU
Material  otel
Culoare  negru

Producator si detalii Focar pe gaz Metro 100 XTU DRU

Schita tehnica

METRO 100 XTU este un focar de lux pe colț cu trei fețe. Acesta aduce un plus de versatilitate prin forma sa de literă U și poate fi folosit ca parte a unui perete despărțitor transformând spațiul convențional de locuit într-un mediu cald și spectaculos.

DOTĂRI STANDARD

1.ECO WAVE

Focarele pe gaz DRU Eco Wave oferă un model al flăcărilor atractiv, chiar și la o setare mai mică a căldurii. Sistemul Eco Wave asigură flacări naturale în mișcare, chiar și atunci când reduceți puterea căldurii. Pe lângă faptul că sunt frumoase și ușor de operat, Eco Wave este de asemenea foarte economic. Puteți gestiona modelul flăcării prin setarea nivelului de căldură dorit, utilizând telecomanda inteligentă, care funcționează și ca termostat.

Caracteristicile unice ale Eco Wave (exclusiv DRU) sunt:

  • Putere termică controlabilă, reglabilă continuu
  • Model de flacară reglabil
  • Flăcări înalte cu consum redus de gaz
  • Aplicație pentru funcționare prin smartphone sau tabletă

2. Flacără VARIO

Arzătorul Vario, dezvoltat de DRU, conferă focului mai multe dimensiuni cu un design unic în zig-zag. Mai mult decât atât, cu tehnologia DRU Eco Wave, vă păstrați un model de flacără frumos pe întreaga lățime a focarului, chiar și la o setare mai mică de căldură.

OPȚIUNI

1. STICLĂ CU VEDERE CLARĂ ANTIREFLEXIVĂ- 900 euro+TVA

Adevărata plăcere a unui foc este atunci când poți vedea flăcările în mod clar. Când am dezvoltat geamul Clear View, ne-am inspirat de la șeminee deschise de acum mult timp. Sticla DRU Clear View este concepută în așa fel încât să arate ca și cum nu ar exista deloc.
Vă puteți bucura de confortul unui foc de gaz cu mirajul unui foc de lemn real.

2. CERAGLASS-131 euro plus TVA

Panoul din spate reflectă flăcările, oferind impresia unui foc mult mai profund.

3. POSIBILITATE DE AMPLASARE ORIUNDE POWERVENT-900 euro +TVA

Puteți instala un focar pe gaz exact în felul în care vă doriti: fie lângă un coș de fum mai vechi, fie lângă un perete exterior, fie oriunde în cameră, datorită tehnologiei POWERVENT.