Focar pe Gaz Metro 200XT Tunel DRU

6,455.00  fără TVA

Detalii tehnice:

Putere  8.5-13.5 kW
Randament 80.00%
Diametru evacuare  200/130 mm
Necesar  230V
Greutate  180 kg
Material  otel
Culoare  negru
Control  telecomanda RCH DRU

Producător și detalii Focar pe gaz Metro 200XT  DRU

Schita tehnica

Focarul METRO 200XT TUNNEL are o lățime generoasă de 2 m, iar în interiorul său se regăsește un pat de pietricele sau bușteni decorativi. Acesta dispune de asemenea de ultimul sistem de ardere DRU ce generează flăcări mari ce ”dansează” de-a lungul pietricelelor sau buștenilor.

DOTĂRI STANDARD

1.ECO WAVE

Focarele pe gaz DRU Eco Wave oferă un model al flăcărilor atractiv, chiar și la o setare mai mică a căldurii. Sistemul Eco Wave asigură flacări naturale în mișcare, chiar și atunci când reduceți puterea căldurii. Pe lângă faptul că sunt frumoase și ușor de operat, Eco Wave este de asemenea foarte economic. Puteți gestiona modelul flăcării prin setarea nivelului de căldură dorit, utilizând telecomanda inteligentă, care funcționează și ca termostat.

Caracteristicile unice ale Eco Wave (exclusiv DRU) sunt:

  • Putere termică controlabilă, reglabilă continuu
  • Model de flacară reglabil
  • Flăcări înalte cu consum redus de gaz
  • Aplicație pentru funcționare prin smartphone sau tabletă

2. Flacără VARIO

Arzătorul Vario, dezvoltat de DRU, conferă focului mai multe dimensiuni cu un design unic în zig-zag. Mai mult decât atât, cu tehnologia DRU Eco Wave, vă păstrați un model de flacără frumos pe întreaga lățime a focarului, chiar și la o setare mai mică de căldură.

OPȚIUNI

1.STICLĂ CU VEDERE CLARĂ ANTIREFLEXIVĂ- 1200euro+TVA

Adevărata plăcere a unui foc este atunci când poți vedea flăcările în mod clar. Când am dezvoltat geamul Clear View, ne-am inspirat de la șeminee deschise de acum mult timp. Sticla DRU Clear View este concepută în așa fel încât să arate ca și cum nu ar exista deloc.
Vă puteți bucura de confortul unui foc de gaz cu mirajul unui foc de lemn real.

2. RAMĂ STANDARD SAU FĂRĂ RAMĂ

Toate focarele pe gaz DRU sunt furnizate cu un cadru metalic standard. La anumite modele, însă, este posibil să se îndepărteze partea inferioară a ramei și să fie posibilă încastrarea focarului, într-o piatră naturală de exemplu.

4. POSIBILITATE DE AMPLASARE ORIUNDE POWERVENT-900 euro +TVA

Puteți instala un focar pe gaz exact în felul în care vă doriți: fie lângă un coș de fum mai vechi, fie lângă un perete exterior, fie oriunde în cameră, datorită tehnologiei POWERVENT.

Accesorii suplimentare:

– lemnisoare: 688 euro+TVA

– pietricele Carrara: 346 euro+TVA

– set sticla: 688 euro+TVA