Focar Ruegg Odeon Thermobrikk

8,180.00  fără TVA

Detalii Tehnice:

Putere nominala 14 kW
Interior Thermobrik, culoare neagra
Greutate 310 kg
Diametru evacuare Ø 250 mm

SCHITA TEHNICA ODEON RUEGG

Producator si detalii www.ruegg-cheminee.com/odeon

Thermobrikk®️ este primul înveliș pentru focar de culoare neagră, care se ridică la înălțimea promisiunilor sale. Își păstrează culoarea închisă chiar și după numeroase arderi și, prin eleganța sa atemporală, se adaptează în mod strălucit cerințelor estetice moderne.

În plus, Thermobrikk®️ are proprietăți fizice remarcabile care se reflectă în durabilitate, soliditate și influențe pozitive asupra procesului de ardere. Unitățile de încălzire echipate cu Thermobrikk®️ stabilesc noi repere în ceea ce privește curățenia și eficiența – cu atât mai mult având în vedere limitele ce vor deveni și mai stricte în viitor.

Focar Ruegg ODEON – Experimentați asocierea perfectă între eleganță și bucurie nelimitată în preajma focului!

Panourile rotunjite ale unui focar Ruegg ODEON conferă o panoramă magnifică de 270° a flăcărilor! Poziția sa ideală este în camere deschise, dar îndeplinește, de asemenea, toate cerințele estetice ca o instalație de perete sau colț. Asemeni fratelui său liniar, CUBEO®, ODEON dezvăluie o vedere fără piedici a focului: combinația perfectă de căldură, confort, securitate și independență. Mai bine ca niciodată. ODEON – Pur și simplu un adevărat succes!