Focar tunel 80×64 S Austroflamm

4,057.00  fără TVA

Detalii Tehnice:

Latime usa 800 mm
Inaltime usa 640 mm
Greutate 269 kg
Diametru evacuare 180 mm
Latime totala 1044 mm
Inaltime reglabila 1360-1560 mm
Adancime 550 mm
Material Otel+samota+fonta
Putere nominala 10 kw

SCHITA TEHNICA

Producator si detalii www.austroflamm.com/80SII/

Focar 80×64 S Tunnel Austroflamm, cu deschidere verticală a ușii principale și laterală a ușii secundare, din oțel și samotă, cu o înaltă eficiență a arderii lemnelor.

Evacuare din fontă, reglabilă. Este prevăzut cu mufă de admisie a aerului pentru combustie direct din exteriorul clădirii, pentru o mai bună eficiență a arderii și pentru a evita consumul de oxigen din atmosferă.

Recomandăm acest focar pentru spațiile mai puțin generoase și se poate încadra cu succes în toată gama de șeminee moderne, clasice sau rustice. Dacă doriți să obțineti randamentul maxim din  partea focarului dvs., puteți conta pe sistemul brevetat Austroflamm de acumulare și degajare de caldură HMS, în cele 3 variante existente care se pot monta fie la evacuarea focarului, fie in jurul acestuia: BOX acumulare superioară, paneluri de acumulare și inele de acumulare.

Focarul Austroflamm 80×64 S tunel se face remarcat printr-o ardere eficientă,  calitatea samotei ce reține căldura câteva ore chiar după stingerea focului. Acest focar este disponibil în mai multe variante în funcție de necesitățile dumneavoastră: înălțimea ușii de 64 cm.

Optiuni

Kit admisie aer combustie, Q125 mm: 210 euro + TVA. (contine 2 mufe inox cu garnituri, 4 coliere, tub PVC 43 cm, grila exterior inox, tub flexibil aluminiu) Rama montaj hota: 145 euro + TVA/buc

Rama solida montaj hota placata: 211 euro + TVA/buc

Manta convectie: 252 euro + TVA

Maner crom mat+lemn/negru+lemn/negru: 65 euro + TVA/buc

Sistem control combustie Andoid: 865 euro + TVA. Permite controlul combustiei de pe telefon sau tableta.

Toata gama de focare tunel o gasiti aici: FOCARE TUNEL