Semineu Clasic Schmid N1

Simplu și elegant.
Ajungi acasă, în timpul iernii, după o zi lungă de muncă și dorești să te relaxezi la căldura focului? Vrei doar să te ghemuiești în pătură și să lași flăcările să danseze asupra ta? Șemineul din piatră naturală N1 simbolizează, înainte de toate, un design simplu și elegant, care înfășoară această atmosferă într-un mod deosebit de stilat. Șemineul se aseamănă vizual cu poarta unui templu antic, care conține foc în centrul său și îl prezintă ca atare. Datorită geamului mare și a dispozitivului integrat de curățarea a acestuia, șemineul din piatră naturală N1 oferă o imagine clară asupra jocului flăcărilor.
Un templu adevărat este, desigur, realizat din pietre naturale. Același lucru se aplică, într-o anumită măsură, pentru N1. Fațada este realizată din piatră naturală și puteți alege între diferite tipuri. Acestea diferă prin culoare și textură. Indiferent de varianta pe care o alegeți – fațada arată foarte plăcut și elegant.

Separat, focar compatibil Lina 73x63H

Pret pentru culorile Blanco Carrara, Blanco Macael, Blanco Nacarado, Caliza Moka, Crema Marfil, Maroon Emperador, Travertino Romano -3500 euro + TVA

Pret pentru culorile Negro Abanilla, Rojo Alicante, Rosa Claro, Rosa Crema – 4025 euro + TVA

Producător și detalii Germania/Schmid/N1

Date tehnice