Semineu clasic Schmid N23

Cu margini dure.
Bucurați-vă de focul vizibil din două părți diferite ale șemineului, care este adaptat perfect la situațiile individuale de trai. O priveliște atât de amplă asupra focului din interior emană atmosfera unui foc de tabără în propria voastră casă. În plus, căldura emisă de placajul din piatră naturală este deosebit de plăcută. Căldură ce se păstrează o perioadă îndelungată și o atmosferă unică, acompaniată de foc –  asta este ceea ce reprezintă șemineele din seria de piatră naturală.
Fiecare șemineu din piatră naturală este unic. Acest lucru reiese din unicitatea pietrelor naturale folosite pentru placare. Deoarece, grație felului în care pietrele naturale sunt create, nicio piatră nu este la fel ca cealaltă. Așadar, achiziționați obiecte unice pentru sufrageria dumneavoastră. De asemenea, aveți la dispoziție numeroase tipuri de piatră naturală.

Separat, focar compatibil Ekko 45×57

Pret pentru culorile Blanco Carrara, Blanco Macael, Blanco Nacarado, Caliza Moka, Crema Marfil, Maroon Emperador, Travertino Romano – 4200 euro + TVA

Pret pentru culorile Negro Abanilla, Rojo Alicante, Rosa Claro, Rosa Crema – 4830 euro + TVA

Producător și detalii Germania/Schmid/N23

Date tehnice