Semineu clasic Schmid N31

Încălzire modernă.
Acest șemineu se caracterizează printr-un design elegant și o tehnologie eficientă de încălzire. Designul clasic al fațadei din piatră naturală este completat de detalii atrăgătoare. Acest șemineu îmbină aspectul clasic cu avantajele tehnologiei moderne de încălzire. Astfel, aveți confort maxim și nu trebuie să vă încurcați cu un design sofisticat.
Focarul Schmid Lina 7363 h icorporat asigură un proces de ardere eficient și de durată. Opțiunile de design individual, precum și opțiunile suplimentare, îmbunătățesc, de asemenea, șemineul din punct de vedere optic și funcțional. Dacă sunteți interesat de un concept de încălzire inovator și nepoluant, puteți echipa modelul N31 cu un sistem de blocare sau o cutie ce acumulează căldura.  Sistemul de blocare integrează o stocare în masă a căldurii din șemineu de înaltă calitate. Acesta absoarbe căldura focului și o eliberează treptat în cameră. Căldura ce radiază în mod natural este deosebit de comodă și oferă o senzație plăcută pe piele – chiar dacă flăcările din șemineu s-au stins. Acesta nu numai că se economisește lemn, dar, totodată, protejează mediul!

Separat, focar compatibil Lina 73x63H

Pret pentru culorile Blanco Carrara, Blanco Macael, Blanco Nacarado, Caliza Moka, Crema Marfil, Maroon Emperador, Travertino Romano -6100 euro + TVA

Pret pentru culorile Negro Abanilla, Rojo Alicante, Rosa Claro, Rosa Crema – 7015 euro + TVA

Producător și detalii Germania/Schmid/N31

Date tehnice