Semineu Clasic Schmid N8

Cu siguranță acordați o mare importanță și aspectului șemineului visat! Datorită geamului mare, șemineul N8 vă oferă o priveliște perfectă asupra flăcărilor. Dispozitivul integrat de curățare a geamului împiedică depunerea de funingine sau alte tipuri de murdării. Astfel, aveți în totdeauna o vedere clară asupra focului din șemineu. Cadrul din piatră va aduce focul în lumina reflectoarelor și îl va evidenția chiar mai mult. În plus, aveți libertatea de a decide ce fel de pietre doriți să folosiți – există 12 variante diferite din care să alegeți.
Ușa șemineului poate fi deschisă în sus, într-un mod foarte modern. Astfel că puteți adăuga cu ușurință un lemn nou de foc și să aveți, încă, mainile libere. În plus, ușa poate fi personalizată cu modele frontale opțuinale. Cu o putere termică nominală de 9 kW, șemineul N8  poate încălzii cu ușurință o cameră de dimensiuni medii până la dimensiuni mari. Cufudați-vă propriul apartament în strălucirea specială a focului și uitați de stresul cotidian datorită atmosferei confortabile!

Separat, focar compatibil Lina 67x51H

Pret pentru culorile Blanco Carrara, Blanco Macael, Blanco Nacarado, Caliza Moka, Crema Marfil, Maroon Emperador, Travertino Romano -2800 euro + TVA

Pret pentru culorile Negro Abanilla, Rojo Alicante, Rosa Claro, Rosa Crema – 3220 euro + TVA

Producător și detalii Germania/Schmid/N8

Date tehnice