Soba Pe Lemne Invicta Iwaki

890.00  fără TVA

Cu un spirit zen, Iwaki insuflă pace și armonie în locuința dumneavoastră. Simțiți toată energia pozitivă pe care o emană această sobă de proporții echilibrate.

Detalii Tehnice:

Putere optimă 7 kW
Interval de putere 4.5-10.5 kW
Voum de incalzire 100-210 m3
Suprafata de incalzire 40-85 m2
Flacăra verde 7 stele
Randament 76%
Rata CO 0.07%
Concentrația de pulbere 21 mg / Nm³
Indicele de performanță 0.4
Combustibil lemn
Lungimea maximă a lemnului 34 cm
Alimentare din față
Racordare superioara sau posterioara
Diametrul evacuarii 150 mm
Dimensiuni H 850 x L 372 x D 394 mm
Greutate 118 kg
Culoare antracit

Norme EN 13240 – BImSchV2

Garanție 5 ani

Producator si detalii Soba Pe Lemne Invicta Iwaki

Schita tehnica

Aer secundar reglabil

 Aerul secundar protejează sticla de acumularea de fum și funingine. Asigură arderea materialelor volatile. Debitul de aer secundar reglabil permite adaptarea funcționării dispozitivului la condiții de tiraj excesiv de ridicate.

Arderea prelungită 8 ore

Capacitatea dispozitivului de a funcționa la combustie lentă timp de 8 ore fără realimentare și fără intervenție externă. S-a găsit o rezervă de jar la sfârșitul acestei perioade. Este suficient să reîncărcați dispozitivul cu combustibil pentru a-l reporni.

Origine franceză garantată

Eticheta „Origine France Garantie” este singura certificare care atestă originea franceză a fabricării unui produs. Această etichetare este validată de o organizație  independentă, în special după încheierea unui audit (Biroul Veritas nr. 7208672). Produsele OFG sunt fabricate în Franța la sediile de producție ale Grupului Invicta.

Sistem de post-ardere

Injectarea aerului preîncălzit în camera de ardere. Admisia suplimentară de aer din spate distruge hidrocarburile la temperaturi ridicate. Arderea este completă și poluarea redusă.

Geam curat

Sistemul de autocurățare încetinește colmatarea geamului. Alimentarea cu aer dinspre partea de sus a geamului creează un voal de protecție. Aerul preîncălzit este propulsat de-a lungul sticlei. Începe arderea gazelor și a materiilor volatile, protejând, astfel, sticla împotriva fumului și a depunerilor de funingine.