Soba pe lemne Boree Invicta

606.00  fără TVA

Stilul aerisit și rafinat al sobei Borée sporește spectacolul flăcărilor și eliberează spațiu pentru depozitarea buștenilor. Borée: design la un preț accesibil!

Dimensiuni 851 x 500 x 426 mm
Greutate 78 kg
Randament 78%
Putere optima 7,5 kW
Volum de încălzire 175 m3
Suprafață încălzită 70 m2
Combustibil Lemn
Dimensiune lemn 25-33 cm

Schiță Tehnică

Producător și detalii Boree Invicta

De ce acest produs?

Aer secundar reglabil

Aerul secundar protejează sticla de acumularea de fum și funingine. Asigură arderea materialelor volatile. Debitul de aer secundar reglabil permite adaptarea funcționării dispozitivului la condiții de tiraj excesiv de ridicate.

Intermitent

Dispozitivul funcționează cu încărcarea regulată a unor cantități mici de lemn. Acest mod de funcționare este deosebit de eficient și ecologic.

Sistem de post-ardere

Injectarea aerului preîncălzit în camera de ardere. Admisia suplimentară de aer din spate distruge hidrocarburile la temperaturi ridicate. Arderea este completă și poluarea redusă.

Vermiculit de înaltă densitate

Acoperirea camerei de ardere cu piese detașabile în vermiculit de înaltă densitate mai rezistent (750 kg / m³). Proprietățile termice ale vermiculitei îmbunătățesc calitatea combustiei și performanța aparatului.

Sticlă curată

Sistemul de autocurățare încetinește colmatarea geamului. Alimentarea cu aer dinspre partea de sus a geamului creează un voal de protecție. Aerul preîncălzit este propulsat de-a lungul sticlei. Începe arderea gazelor și a materiilor volatile, protejând, astfel, sticla împotriva fumului și a depunerilor de funingine.