Invicta Bradford

1,497.00 

Bradford este concepută cu un stil îndrăzneț și atemporal. Clasică, dar la modă, această sobă este disponibilă într-o subtilă culoare de cărbune, o elegantă culoare a fildeșului sau un roșu emailat strălucitor.

Detalii tehnice:

Putere termica  9 kw
Randament 73%
Combustibil  lemn 50 cm
Diametru evacuare  15 cm
Dimensiuni  H 690 x W 730 x D 613 mm
Greutate  175 kg

Garantie: 5 ani

Schita tehnica

Aer secundar reglabil

Aerul secundar protejează sticla de acumularea de fum și funingine. Asigură arderea materialelor volatile. Debitul de aer secundar reglabil permite adaptarea funcționării dispozitivului la condiții de tiraj excesiv de ridicate.

Arderea prelungită 8 ore

Capacitatea dispozitivului de a funcționa la combustie lentă timp de 8 ore fără realimentare și fără intervenție externă. S-a găsit o rezervă de jar la sfârșitul acestei perioade. Este suficient să reîncărcați dispozitivul cu combustibil pentru a-l reporni.

Origine franceză garantată

Eticheta „Origine France Garantie” este singura certificare care atestă originea franceză a fabricării unui produs. Această etichetare este validată de o organizație  independentă, în special după încheierea unui audit (Biroul Veritas nr. 7208672). Produsele OFG sunt fabricate în Franța la sediile de producție ale Grupului Invicta.

Sistem de post-ardere

Injectarea aerului preîncălzit în camera de ardere. Admisia suplimentară de aer din spate distruge hidrocarburile la temperaturi ridicate. Arderea este completă și poluarea redusă.

Geam curat

Sistemul de autocurățare încetinește colmatarea geamului. Alimentarea cu aer dinspre partea de sus a geamului creează un voal de protecție. Aerul preîncălzit este propulsat de-a lungul sticlei. Începe arderea gazelor și a materiilor volatile, protejând, astfel, sticla împotriva fumului și a depunerilor de funingine.

Variante:
Soba lemne Bradford antracit: 1497 euro
Soba lemne Bradford crem/rosu: 2121 euro