Soba Pe Lemne Mesnil

621.00  fără TVA

Detalii tehnice:

Putere termica 8 kw
Randament 77 %
Combustibil lemn 34 cm
Diametru evacuare 15 cm
Dimensiuni H 986 x L 486.5 x P 385 mm
Greutate 88 kg

Garantie: 5 ani

Cod: 6136-44

Schita tehnica

Producator si detalii Soba Pe Lemne Mesnil

Soba pe lemne Mesnil cu structură din fontă și sistem auto-curățare sticlă.

În ciuda dimensiunilor reduse, Mesnil iese în evidență datorită soclului său și performanței energetice ridicate.

Arderea prelungită 8 ore

Capacitatea dispozitivului de a funcționa la combustie lentă timp de 8 ore fără realimentare și fără intervenție externă. S-a găsit o rezervă de jar la sfârșitul acestei perioade. Este suficient să reîncărcați dispozitivul cu combustibil pentru a-l reporni.

Aer secundar reglabil

Aerul secundar protejează sticla de acumularea de fum și funingine. Asigură arderea materialelor volatile. Debitul de aer secundar reglabil permite adaptarea funcționării dispozitivului la condiții de tiraj excesiv de ridicate.

Geam curat

Sistemul de autocurățare încetinește colmatarea geamului. Alimentarea cu aer dinspre partea de sus a geamului creează un voal de protecție. Aerul preîncălzit este propulsat de-a lungul sticlei. Începe arderea gazelor și a materiilor volatile, protejând, astfel, sticla împotriva fumului și a depunerilor de funingine.

Origine franceză garantată

Eticheta „Origine France Garantie” este singura certificare care atestă originea franceză a fabricării unui produs. Această etichetare este validată de o organizație  independentă, în special după încheierea unui audit (Biroul Veritas nr. 7208672). Produsele OFG sunt fabricate în Franța la sediile de producție ale Grupului Invicta.