Soba Pe Lemne Moai

2,223.00  fără TVA

Inspirată de statuile de pe Insula Paștelui, soba pe lemne Moaï, cu geam unghiular, oferă o vedere magnifică asupra focului. Fiecare sobă Moai își asumă responsabilitatea pentru părțile vizibile lumii și, ca atare, vă protejează casa de frig.

Detalii tehnice:

Putere termica  8 kw
Randament 77%
Combustibil  lemn 22 – 33 cm
Diametru evacuare  18 cm
Dimensiuni  H 1439 x L 560 x P 457 mm
Greutate 240 kg

Garantie: 5 ani

Cod: 6142-44

Schita tehnica

Producator si detalii Soba Pe Lemne Moai

4 picioare reglabile

Sobă pe lemne ușor de instalat și nivelat. Rezultatul este stabilitatea optimă.

Aer secundar reglabil

Aerul secundar protejează sticla de acumularea de fum și funingine. Asigură arderea materialelor volatile. Debitul de aer secundar reglabil permite adaptarea funcționării dispozitivului la condiții de tiraj excesiv de ridicate.

Arderea prelungită 8 ore

Capacitatea dispozitivului de a funcționa la combustie lentă timp de 8 ore fără realimentare și fără intervenție externă. S-a găsit o rezervă de jar la sfârșitul acestei perioade. Este suficient să reîncărcați dispozitivul cu combustibil pentru a-l reporni.

Control al aerului

O singură comandă care oferă:
* o gestionare simplă și echilibrată a întregului aer distribuit;
* un control mai bun al înălțimii flăcării (min, normal și maxim);
* control asupra consumului de lemn;
* o combustie mai curată, mai eficientă;
* o admisie secundară de aer pentru o protecție mai fiabilă a sticlei;
* oprirea totală a admisiei de aer în cazul unei opriri prelungite a unității.

Dispozitiv etanș compatibil cu RT2012

Ideal pentru construcții cu consum redus de energie (BBC) sau RT2012. Unitatea este echipată cu o intrare centrală de aer proaspăt pe o duză de conectare:

* fără admisie de aer în cameră,
* conexiune directă posibilă pentru spațiu accesibil sau admisie externă de aer.

Origine franceză garantată

Eticheta „Origine France Garantie” este singura certificare care atestă originea franceză a fabricării unui produs. Această etichetare este validată de o organizație  independentă, în special după încheierea unui audit (Biroul Veritas nr. 7208672). Produsele OFG sunt fabricate în Franța la sediile de producție ale Grupului Invicta.

Sistem de post-ardere

Injectarea aerului preîncălzit în camera de ardere. Admisia suplimentară de aer din spate distruge hidrocarburile la temperaturi ridicate. Arderea este completă și poluarea redusă.

Geam curat

Sistemul de autocurățare încetinește colmatarea geamului. Alimentarea cu aer dinspre partea de sus a geamului creează un voal de protecție. Aerul preîncălzit este propulsat de-a lungul sticlei. Începe arderea gazelor și a materiilor volatile, protejând, astfel, sticla împotriva fumului și a depunerilor de funingine.

Sobă căptușită cu vermiculit

Sobă căptușită cu piese detașabile de vermiculit (deflector, placă de focar, părți laterale și placă de bază). Proprietățile termice ale vermiculitului îmbunătățesc calitatea combustiei și performanța unității.