Invicta Moderna Itaya

2,058.00 

Sofisticată și unică, soba noastră din fontă Itaya oferă o notă de căldură rafinată oricărui interior.

Detalii Tehnice:

Putere optimă  12 kW
Interval de putere  8 până la 18 kW
Flacăra verde  7 stele
Randament 77.00%
Rata CO  0,1%
Concentrația de pulbere  30 mg / Nm³
Combustibil  lemn
Lungimea maximă a lemnului  71 cm
Incarcare  din fata
Racordare  superioara
Diametrul evacuarii  180 mm
Dimensiuni  H 815 x L 1051 x D 431 mm
Greutate  187 kg
Culoare  antracit
Norme EN 13240  BImSchV2

Garanție 5 ani

Schita tehnica

De ce sa alegem acest produs?

Aer secundar reglabil

Aerul secundar protejează sticla de acumularea de fum și funingine. Asigură arderea materialelor volatile. Debitul de aer secundar reglabil permite adaptarea funcționării dispozitivului la condiții de tiraj excesiv de ridicate.

Arderea prelungită 8 ore

Capacitatea dispozitivului de a funcționa la combustie lentă timp de 8 ore fără realimentare și fără intervenție externă. S-a găsit o rezervă de jar la sfârșitul acestei perioade. Este suficient să reîncărcați dispozitivul cu combustibil pentru a-l reporni.

Origine franceză garantată

Eticheta „Origine France Garantie” este singura certificare care atestă originea franceză a fabricării unui produs. Această etichetare este validată de o organizație  independentă, în special după încheierea unui audit (Biroul Veritas nr. 7208672). Produsele OFG sunt fabricate în Franța la sediile de producție ale Grupului Invicta.

Sistem de post-ardere

Injectarea aerului preîncălzit în camera de ardere. Admisia suplimentară de aer din spate distruge hidrocarburile la temperaturi ridicate. Arderea este completă și poluarea redusă.

Geam curat

Sistemul de autocurățare încetinește colmatarea geamului. Alimentarea cu aer dinspre partea de sus a geamului creează un voal de protecție. Aerul preîncălzit este propulsat de-a lungul sticlei. Începe arderea gazelor și a materiilor volatile, protejând, astfel, sticla împotriva fumului și a depunerilor de funingine.