Invicta Nelson

2,360.00 

Cu cele 2 geamuri laterale, soba pe lemne Nelson oferă un caracter unic locuinței dumneavoastră. Se anunță seri minunate, de fiecare parte a sobei, în ritmul trosnetului focului și al spectacolului flăcărilor, acum inconfundabile.

Detalii tehnice:

Putere termica  12 kw
Randament 70%
Combustibil  lemn 25-50 cm
Diametru evacuare  18 cm
Dimensiuni  H 955 x L 910 x P 480 mm
Greutate  201 kg

Garantie: 5 ani

Cod: 6129-44

Schita tehnica

Aer secundar reglabil

Aerul secundar protejează sticla de acumularea de fum și funingine. Asigură arderea materialelor volatile. Debitul de aer secundar reglabil permite adaptarea funcționării dispozitivului la condiții de tiraj excesiv de ridicate.

Două fețe

Dispozitiv echipat cu două ferestre, ideal pentru separarea a 2 camere pentru a vă bucura de spectacolul flăcărilor de ambele părți.

Dublă deschidere

Dispozitiv echipat cu două uși. Ideală pentru separarea a două camere, pentru a reîncărca lemnul atât pe o parte, cât și pe cealaltă.

Intermitent

Dispozitivul funcționează cu încărcarea regulată a unor cantități mici de lemn. Acest mod de funcționare este deosebit de eficient și ecologic.

Origine franceză garantată

Eticheta „Origine France Garantie” este singura certificare care atestă originea franceză a fabricării unui produs. Această etichetare este validată de o organizație  independentă, în special după încheierea unui audit (Biroul Veritas nr. 7208672). Produsele OFG sunt fabricate în Franța la sediile de producție ale Grupului Invicta.

Geam curat

Sistemul de autocurățare încetinește colmatarea geamului. Alimentarea cu aer dinspre partea de sus a geamului creează un voal de protecție. Aerul preîncălzit este propulsat de-a lungul sticlei. Începe arderea gazelor și a materiilor volatile, protejând, astfel, sticla împotriva fumului și a depunerilor de funingine.