Soba pe lemne Onsen 3 Invicta

591.00  fără TVA

Admirați soba pe lemne Onsen din toate părțile … Vă cufundați în inima spectacolului fascinant și relaxant al flăcărilor. Simțiți toate beneficiile oferite de eficiența sa de încălzire.

Dimensiuni 1048 x 502.5 x 518 mm
Greutate 126 kg
Putere optimă 6 kW
Volumul de încălzire 80 m3 – 180 m3
Suprafața de încălzire 30 m2 – 70 m2
Randament 81%
Combustibil Lemn
Dimensiune maxima lemn 40 cm
Evacurea CO 0,09%
Diametru evacuare ∅ 150 mm

Schiță Tehnică

Producător și detalii Onsen 3 Invicta

De ce acest produs?

Aer secundar reglabil

Aerul secundar protejează sticla de acumularea de fum și funingine. Asigură arderea materialelor volatile. Debitul de aer secundar reglabil permite adaptarea funcționării dispozitivului la condiții de tiraj excesiv de ridicate.

Arderea prelungită 8 ore

Capacitatea dispozitivului de a funcționa la combustie lentă timp de 8 ore fără realimentare și fără intervenție externă. S-a găsit o rezervă de jar la sfârșitul acestei perioade. Este suficient să reîncărcați dispozitivul cu combustibil pentru a-l reporni.

Placarea camerei de ardere din fontă

Acoperirea camerei de ardere cu piese detașabile din fontă (deflector, plită, părți laterale și fund). Proprietățile termice ale fontei îmbunătățesc calitatea arderii și performanța aparatului. Piesele din fontă detașabile sunt rezistente în timp și pot fi înlocuite cu ușurință.

Conectabil

Posibilitatea de a conecta alimentarea cu aer proaspăt din exterior sau un spațiu accesibil direct la aragaz.

Sistem de post-ardere

Injectarea aerului preîncălzit în camera de ardere. Admisia suplimentară de aer din spate distruge hidrocarburile la temperaturi ridicate. Arderea este completă și poluarea redusă.

Sticlă curată

Sistemul de sticlă curată încetinește înfundarea geamului. O intrare de aer din partea de sus a ferestrei creează un voal de protecție. Aerul preîncălzit este propulsat de-a lungul sticlei. Începe arderea gazelor și a materiilor volatile, protejând astfel sticla împotriva fumului și a depunerilor de funingine.