Soba Pe Lemne Orense

1,669.00  fără TVA

Seducătoare, soba pe lemne Orense are o formă voluptoasă și curbe grațioase. Datorită funcțiilor sale de înaltă tehnologie și calităților ecologice, Orense combină stilul și funcționalitatea.

Detalii tehnice:

Putere termica  8 kw
Randament 76%
Combustibil  lemn 25 – 33 cm
Diametru evacuare  15 cm
Dimensiuni H 1000 x L 550 x P 590 mm
Greutate  192 kg

Garantie: 5 ani

Cod: 6194-44

Schita tehnica

Producator si detalii Soba Pe Lemne Orense

Arderea prelungită 8 ore

Capacitatea dispozitivului de a funcționa la combustie lentă timp de 8 ore fără realimentare și fără intervenție externă. S-a găsit o rezervă de jar la sfârșitul acestei perioade. Este suficient să reîncărcați dispozitivul cu combustibil pentru a-l reporni.

Control al aerului

O singură comandă care oferă: * o gestionare simplă și echilibrată a întregului aer distribuit, * un control mai bun al înălțimii flăcării (min, normal și maxim), * control asupra consumului de lemn, * o combustie mai curată, mai eficientă, * o admisie secundară de aer pentru o protecție mai fiabilă a sticlei * oprirea totală a admisiei de aer în cazul unei opriri prelungite a unității.

Geam curat

Sistemul de autocurățare încetinește colmatarea geamului. Alimentarea cu aer dinspre partea de sus a geamului creează un voal de protecție. Aerul preîncălzit este propulsat de-a lungul sticlei. Începe arderea gazelor și a materiilor volatile, protejând, astfel, sticla împotriva fumului și a depunerilor de funingine.

Origine franceză garantată

Eticheta „Origine France Garantie” este singura certificare care atestă originea franceză a fabricării unui produs. Această etichetare este validată de o organizație  independentă, în special după încheierea unui audit (Biroul Veritas nr. 7208672). Produsele OFG sunt fabricate în Franța la sediile de producție ale Grupului Invicta.

Sistem de post-ardere

Injectarea aerului preîncălzit în camera de ardere. Admisia suplimentară de aer din spate distruge hidrocarburile la temperaturi ridicate. Arderea este completă și poluarea redusă.

Disponibilă și în varianta cromată:

– soba Orense-finisaj crom (6194-48): 1846 euro+TVA