Invicta Pharos

2,598.00 

Sobă emblematică, Pharos deschide calea către o casă modernă și încălzită eficient. Urmați lumina și descoperiți numeroasele avantaje ale acestei sobe pivotante.

Detalii tehnice:

Putere termica  12 kw
Randament 76%
Combustibil  lemn 33 cm
Diametru evacuare  18 cm
Dimensiuni  H 1250 x W 531.5 x D 530 mm
Greutate  167,5 kg

Garantie: 5 ani

Schita tehnica

Aer secundar reglabil

Aerul secundar protejează sticla de acumularea de fum și funingine. Asigură arderea materialelor volatile. Debitul de aer secundar reglabil permite adaptarea funcționării dispozitivului la condiții de tiraj excesiv de ridicate.

Arderea prelungită 8 ore

Capacitatea dispozitivului de a funcționa la combustie lentă timp de 8 ore fără realimentare și fără intervenție externă. S-a găsit o rezervă de jar la sfârșitul acestei perioade. Este suficient să reîncărcați dispozitivul cu combustibil pentru a-l reporni.

Origine franceză garantată

Eticheta „Origine France Garantie” este singura certificare care atestă originea franceză a fabricării unui produs. Această etichetare este validată de o organizație  independentă, în special după încheierea unui audit (Biroul Veritas nr. 7208672). Produsele OFG sunt fabricate în Franța la sediile de producție ale Grupului Invicta.

Sistem de post-ardere

Injectarea aerului preîncălzit în camera de ardere. Admisia suplimentară de aer din spate distruge hidrocarburile la temperaturi ridicate. Arderea este completă și poluarea redusă.

Geam curat

Sistemul de autocurățare încetinește colmatarea geamului. Alimentarea cu aer dinspre partea de sus a geamului creează un voal de protecție. Aerul preîncălzit este propulsat de-a lungul sticlei. Începe arderea gazelor și a materiilor volatile, protejând, astfel, sticla împotriva fumului și a depunerilor de funingine.

Rotație de 360°

Amplasată pe un platou rotativ cu rulmenți cu bile și motoare pentru rotație, această sobă cu lemne se rotește la 360 °. Puteți așeza flăcările în unghiul de vizualizare dorit. Ideală pentru instalare în centrul unei camere.