Soba Pe Lemne Pow-Wow

2,223.00  fără TVA

Precum  un totem în mijlocul camerei de zi, soba pe lemne Pow Wow celebrează spiritul sacru al focului. Liniile sale moderne și etnice îi conferă un farmec incontestabil. Eficientă pe vreme foarte rece, această sobă de dimensiuni mari, realizată în totalitate din fontă, funcționează și cu ușile deschise.

Detalii tehnice:

Putere termica  14 kw
Randament 76%
Volum incalzit  190 – 560 m3
Combustibil  lemn 50 cm
Diametru evacuare  20 cm
Dimensiuni  Ø pardoseala 817 mm x H 1895 mm
Greutate  194 kg

Garantie: 5 ani

Schita tehnica

Producator si detalii Soba Pe Lemne Pow-Wow

Aer secundar reglabil

Aerul secundar protejează sticla de acumularea de fum și funingine. Asigură arderea materialelor volatile. Debitul de aer secundar reglabil permite adaptarea funcționării dispozitivului la condiții de tiraj excesiv de ridicate.

Arderea prelungită 8 ore

Capacitatea dispozitivului de a funcționa la combustie lentă timp de 8 ore fără realimentare și fără intervenție externă. S-a găsit o rezervă de jar la sfârșitul acestei perioade. Este suficient să reîncărcați dispozitivul cu combustibil pentru a-l reporni.

Funcționarea cu ușile deschise

Poate fi folosită drept sobă tradițională. Unitatea este proiectată pentru a evita răspândirea fumului atunci când este utilizată cu ușile deschise. Cu toate acestea, este important să urmați instrucțiunile de instalare.

Origine franceză garantată

Eticheta „Origine France Garantie” este singura certificare care atestă originea franceză a fabricării unui produs. Această etichetare este validată de o organizație  independentă, în special după încheierea unui audit (Biroul Veritas nr. 7208672). Produsele OFG sunt fabricate în Franța la sediile de producție ale Grupului Invicta.

Sistem de post-ardere

Injectarea aerului preîncălzit în camera de ardere. Admisia suplimentară de aer din spate distruge hidrocarburile la temperaturi ridicate. Arderea este completă și poluarea redusă.

Geam curat

Sistemul de autocurățare încetinește colmatarea geamului. Alimentarea cu aer dinspre partea de sus a geamului creează un voal de protecție. Aerul preîncălzit este propulsat de-a lungul sticlei. Începe arderea gazelor și a materiilor volatile, protejând, astfel, sticla împotriva fumului și a depunerilor de funingine.