Publicat pe Lasă un comentariu

Cuptor pe roti Lo Goustaou

Barbeque Lo Goustaou

Dacă sunteți un iubitor al gătitului tradițional la foc, cuptor pe roți multifuncțional pe lemne Lo Goustaou are tot ce vă place! Forma sa de cupolă provoacă o căldură rotativă pentru a găti toate alimentele în mod egal și, datorită coșului de fum, fumurile ies de sus fără a intra în contact cu alimentele tale.

Are o cameră de gătit din fontă și o podea de gătit din piatră refractară. Acest lucru are ca rezultat gătirea rapidă, care folosește puțin lemn și, mai presus de toate, căldură perfect distribuită în interior.

Adaptați configurația cuptorului la dorințele dvs. de a găti pizza, pâine și tarte flambées în cuptorul său, grătare în modul grătar sau chiar paella în modul de coacere.

Un gătit tradițional de calitate
Un mediu de gătit echilibrat care profită de căldura conductivă de pe suprafața de gătit din piatră refractară, căldura reflectorizantă din cupola din fontă și căldura convectivă din aerul fierbinte care circulă prin cuptor.

Ușor de asamblat
15 minute sunt suficiente pentru a asambla bucățile de cuptor din fontă complet interconectate. Doar puneți-l în poziție și sunteți gata de plecare.

Mobil
Datorită căruței sale cu 3 roți, Lo Goustaou poate fi mutat cu ușurință de pe acoperișul înclinat pe terasă sau grădină.
Lo Goustaou poate fi ușor protejat de vreme rea.

Usor de curățat
Lo Goustaou este echipat cu un sistem de recuperare a cenușii în partea inferioară, cu o trapă securizată.

Modulare și multifuncționale
Cu diferite tipuri de accesorii și configurație, puteți obține cu ușurință o gamă largă de efecte de gătit: pizza, pâine, plăcinte, fripturi, feluri de mâncare (midii, paelle)

Accesorii
Diametru grilaj specific 53 mm, coaja de pizza din lemn, coaja de pizza din oțel inoxidabil, perie de cupru pentru curățarea podelei cuptorului, termometru, capac de protecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *